Мир фото
Worldfoto Studio PHOTOGRAPHER ЕДИНАЯ ЦЕНА НА ЛЮБОЙ ВИД ФОТОСЕССИИ 1ЧАС/1000 ГРН.

Як обирати фотографа?

Згадуючи свою підготовку до весілля, а саме - пошук фотографа, та орієнтуючись на власні з нареченою смаки, доволі важко було знайти в Києві креативного майстра. Відбір був доволі простий: переглядали фотографії й обирали найкращих. Складність полягала в тому, що не завжди наші погляди співпадали. Але нам пощастило і ми обрали київського фотографа Віталія Пашнюка. Пройшовши всі стадії підготовки до весілля, можу вам запропонувати декілька порад.

Як обирати фотографа?

Раджу передивитись портфоліо фотографів і зупинитись на тих, що вам більше до вподоби. Обов'язково зустріньтеся і поспілкуйтеся з фотографом особисто. Опишіть сам план проходження весілля, обговоріть свої побажання щодо зйомки. Доречно також зробити пару пробних знімків, щоб мати уяву про роботу фотографа, намітити та скорегувати його подальшу роботу.

Чи потрібна прогулянка?

Прогулянка є невід’ємним та головним елементом при зйомці молодих. Під час прогулянки фотограф робить найбільшу кількість колоритних та цікавих кадрів. Тому для цього потрібно виділити 2-3 години Не звертайте увагу на погодні умови. Опади тільки додадуть родзинки та неповторності вашим фотографіям.

Кажуть, що в РаГСі фотографувати «чужим» фотоапаратом не можна?

Фотографувати не можна в кімнаті для молодих. Там фотографують штатні фотографи РаГСу. А в церемоніальному ж залі, вам ніхто не може заборонити зйомку на свій фотоапарат. Під час розпису не потрібно мати двох фотографів. Хоча, якщо ви не впевнені у професіоналізмі найманого фотографа та бажаєте отримати продубльовані фотографії, - будь ласка.

Яка модель краще, Canon чи Nikon?

Відповім коротко - і Canon, і Nikon - найкращі бренди. Все залежить від професіоналізму майстра, техніка йому тільки допомагає.

Навіщо нам фотограф, якщо друзі будуть фотографувати?

На відміну від гостей свята, фотограф зробить це професіонально та за допомогою спеціальної профтехники. Фотограф не заперечуватиме знімати присутнім на весіллі. Чим більше знімків – тим краще. Але результат ви самі побачите: не завжди гості фотографують те, що потрібно молодим і з кращого ракурсу.

Чи треба годувати фотографа?

Так, треба. Чим краще нагодуєте - тим краще будуть фотографії. Як кажуть в народі: "Ситий тато - добрий тато".

Що потрібно робити, щоб були класні фотографії?

Перш за все, потрібно добре виспатись і бути у гарному настрої, а все інше - це справа фотографа.

Лучший свадебный фотограф

SOUND

Worldfoto Studio © 2010-2017 •

PRIVACY POLICY